Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ένας παράξενος βυθός

Αχ! αργεί το καλοκαίρι και μας έλειψε θαρρώ
κι έτσι έμπνευση μας ήρθε για να φτιάξουμε βυθό.
Τα μικρά Ανακυκλωτήρια από τ' Ολυμπιακό Χωριό
χαιρετίσματα σας στέλνουν με το έργο τους αυτό!

"Τα Ανακυκλωτήρια" του Γ'1 από το Ολυμπιακό Χωριό έφτιαξαν ένα διαφορετικό βυθό. Τα ανακυκλωμένα υλικά από στη "Γωνιά της Ανακύκλωσης" του σχολείου μας συνδυάστηκαν με χαρτί γκοφρέ, χρωματιστούς καθαριστήρες πίπας και Α4 αφρώδες υλικό και με μπόλικη φαντασία τα Ανακυκλωτήρια δημιούργησαν αυτόν τον παράξενο βυθό!


Στα γαλανά νερά του κολυμπούν μια τσούχτρα από καπάκια μαλακτικού, μια φάλαινα όρκα από πλαστικό μπουκάλι, ένα χταπόδι από πλαστικό καπάκι καθώς και ένας κάβουρας από πλαστικό καπάκι που οι δαγκάνες του δεν είναι άλλο από  καπάκια από τα μελάνια του εκτυπωτή. Φυσικά δεν λείπει η θαλάσσια χελώνα από πλαστικά και μεταλλικά καπάκια και ο αστερίας μας είναι φτιαγμένος από μεγάλα πλαστικά καπάκια κομμένα σε τρίγωνα και από πλαστικά καπάκια από παιδικά γλυκάκια.

Φτιάχνοντας τη θαλάσσια χελώνα

Ξεκινά να κατασκευάζετε ο βυθός που θα κολυμπούν τα παράξενα πλάσματα 

Φτιάχνοντας χταποδοπλοκαμάκια ...

Χαρούμενο το χταποδάκι μας που μπήκε στο  νερό!

Ευτυχώς αυτά τα πλοκάμια της τσούχτρας δεν τσιμπάνε!!

Έτοιμος κι ο κύριος κάβουρας!

Αν όλοι ανακυκλώνουμε και φροντίζουμε να μην πετάμε τα σκουπίδια μας όπου βρούμε, τότε προστατεύουμε και το θαλάσσιο περιβάλλον και τα πλάσματα που κατοικούν σε αυτό. Είναι υποχρέωσή μας να τα προστατέψουμε από τα σκουπίδια μας και να σεβαστούμε το περιβάλλον τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου